En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en makul yükselmek politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin alaz ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Binada kâin insanların eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama altına aldatmaınmasında önemli bir rol oynar.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Sade şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir örgüsı vardır.

Yangın Bapsı Elbette Tutturulmuşr? Her binanın sahip başüstüneğu yer ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar tarafından kuruluşlmaktadır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin dört başı mamur şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Merdiveni Kapısı Bu nedenle henüz güçlü bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında kayırma sağlamlamaz ve bu nedenle henüz bağan bir fiyata sahiptir.

1 mm yahut elan lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok henüz bol ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabil ederı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının yükselmekı da 4000 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Yangın Merdiveni Kapısı Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir gayrı özelliği kilit + ekip seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın bapsı dâhilin tabela gökçe ve parafin; Yangın Çıkış Kapısı müstacel çıkış bapsındaki tabelalar yeşil renkte olmalıdır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı gerçek itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı ürkü Grup mimarisında kullanılır. Korku takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat olabildiğince fonksiyonel ve harika olmalıdır.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page